Cégünk elődje, a Folprint Kft 1991-ben, családi vállalkozásként alakult Karcagon.

2002-ben kinőttük a telephelyünket, új néven (Folprint 2002 Kft) folytattuk a munkát egy 700 m2területű üzemegységben. A tulajdonosi kör eközben jelentősen megváltozott, az alapítók értékesítették a céget, 2014-re teljesen új kézbe került. Ezzel egyidőben ismét név- és telephelyváltásra került sor, immár 1100 m2 területen gyártjuk a hajlékonyfalú csomagolóanyagokat, Fóliavilág Kft néven

Kezdetben szitanyomásos technológiával készítettük a csomagolóanyagokat, amelyre akkora igény jelentkezett, amit kézi erővel már nem lehetett kielégíteni. Az évek folyamán gépesítettük a termelést, 2, 4, majd 6 színes nyomdagépeket szereztünk be, valamint fóliafúvó extrudereket is vásároltunk. Vásárlóink újabb igényeinek megfelelve a gépeinket folyamatosan frissítettük, és tekercsvágó-, lamináló- majd különféle konfekcionáló gépekkel bővítettük gépparkunkat.
Jelenleg 3 db hatszínes, központi ellennyomóhengeres flexo nyomdagéppel, 3 db (egy egyrétegű, egy kétrétegű és egy háromrétegű) fóliafúvó extruderrel, 2 db tekercsvágó-hasítóval, 1 db laminálóval, valamint 6 konfekcionáló géppel igyekszünk teljesíteni Vevőink magas minőségi elvárásait.

Kollégáink szakmai felkészültségének segítségével Vásárlóinkat az ötlet felmerülésétől a grafikai tervezésen át a gyártáson keresztül a késztermékig ki tudjuk szolgálni, a különleges eseteket Partnereinkkel összedolgozva oldjuk meg. A lehetetlen elgondolásokra is igyekszünk megoldást találni, teljesíthetetlen igény számunkra nem létezik.

Cégünk minőségirányítási rendszere ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik . 
bolsos imitacion replicas bolsos replicas bolsos ysl replicas bolsos dior louis vuitton bolsos imitacion
Vevőink között kisvállalkozásokat, és nemzetközi piacra termelő nagynevű gyártókat is  említhetünk, csomagolóanyagokat szállítunk többek között hűtőházak, zöldség- és gyümölcsfeldolgozók, rizsfeldolgozók, hulladékkezelők, állateledel-gyártók és virágföld-előállítók számára.

A megrendelések magas szintű teljesítésének alapvető háttere a megbízható, erős Beszállítói kör. Az általunk használt alap- és segédanyagok megfelelnek az Európai Unió szabványainak, állandó, magas minőségi előírásoknak. Vevőink célirányos kiszolgálása érdekében hazai és külföldi gyártók termékeit egyaránt használjuk, több éves múltra visszatekintő, stabil kapcsolatokon keresztül szerezzük be ezeket.
Partnerünk többek közt: Biaplast Bt., MBT Polymers Hungary Kft, Mol Petrolkémiai Zrt., CNI Kft., a Henkel Magyarország Kft., és a Microflex Repro Kft.

Masal Oku