vinyl wraps

Cégünk elődje, a Folprint Kft 1991-ben, családi vállalkozásként alakult Karcagon.

2002-ben kinőttük a telephelyünket, új néven (Folprint 2002 Kft) folytattuk a munkát egy 700 m2területű üzemegységben. A tulajdonosi kör eközben jelentősen megváltozott, az alapítók értékesítették a céget, 2014-re teljesen új kézbe került. Ezzel egyidőben ismét név- és telephelyváltásra került sor, immár 1100 m2 területen gyártjuk a hajlékonyfalú csomagolóanyagokat, Fóliavilág Kft néven
replica watches

Kezdetben szitanyomásos technológiával készítettük a csomagolóanyagokat, amelyre akkora igény jelentkezett, amit kézi erővel már nem lehetett kielégíteni. Az évek folyamán gépesítettük a termelést, 2, 4, majd 6 színes nyomdagépeket szereztünk be, valamint fóliafúvó extrudereket is vásároltunk. Vásárlóink újabb igényeinek megfelelve a gépeinket folyamatosan frissítettük, és tekercsvágó-, lamináló- majd különféle konfekcionáló gépekkel bővítettük gépparkunkat.
Jelenleg 3 db hatszínes, központi ellennyomóhengeres flexo nyomdagéppel, 3 db (egy egyrétegű, egy kétrétegű és egy háromrétegű) fóliafúvó extruderrel, 2 db tekercsvágó-hasítóval, 1 db laminálóval, valamint 6 konfekcionáló géppel igyekszünk teljesíteni Vevőink magas minőségi elvárásait.

Kollégáink szakmai felkészültségének segítségével Vásárlóinkat az ötlet felmerülésétől a grafikai tervezésen át a gyártáson keresztül a késztermékig ki tudjuk szolgálni, a különleges eseteket Partnereinkkel összedolgozva oldjuk meg. A lehetetlen elgondolásokra is igyekszünk megoldást találni, teljesíthetetlen igény számunkra nem létezik.

Cégünk minőségirányítási rendszere ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezik . 
swiss replica watches
replicatimepiece.com